Servicii online

Consultare "Documentul meu" - (DM) - Serviciul permite vizualizarea stării unei cereri depuse de utilizatori inregistraţi, la una dintre primăriile partenere care utilizează sistemul de gestiune a documentelor si registratura electronică, componenta de management de documente şi fluxuri din cadrul aplicaţiei Registru Agricol.

Consultare "Terenul meu" - (TM); - Serviciul permite localizarea pe harta (pe baza datelor disponibile) a terenurilor oricărui utilizator autentificat, înscris ca şi membru al unei gospodării înscrise în Registrul Agricol.

Hotarari ale Consiliului Local - Serviciul permite vizualizarea de către toţi utilizatorii a Hotărârilor Consiliului Local publicate de Unităţile Administrativ Teritoriale partenere care utilizează sistemul de gestiune a documentelor si registratura electronică, componenta de management de documente şi fluxuri din cadrul aplicaţiei Registru Agricol.

Certificate de urbanism - Serviciul permite vizualizarea de către toţi utilizatorii a Certificatelor de urbanism emise de Unităţile Administrativ Teritoriale partenere care utilizează sistemul de gestiune a documentelor si registratura electronică, componenta de management de documente şi fluxuri din cadrul aplicaţiei Registru Agricol.

Autorizatii de construire - Serviciul permite vizualizarea de către toţi utilizatorii a Autorizaţiilor de construire emise de Unităţile Administrativ Teritoriale partenere care utilizează sistemul de gestiune a documentelor si registratura electronică, componenta de management de documente şi fluxuri din cadrul aplicaţiei Registru Agricol.

Autorizatii de desfiintare - Serviciul permite vizualizarea de către toţi utilizatorii a Autorizaţiilor de desfiinţare emise de Unităţile Administrativ Teritoriale partenere care utilizează sistemul de gestiune a documentelor si registratura electronică, componenta de management de documente şi fluxuri din cadrul aplicaţiei Registru Agricol.

Actualizat la data de: 19/11/2015

Cautare
Curs Valutar
Click pentru cursul valutar...
Vremea
Click pentru vreme...
Copyright © 2006-2015 SOBIS Solutions. Powered by SOBIS Portal.